LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

DEN MEST ALLSIDIGE 7-SETER SUV-EN.
SE HØYDEPUNKTER

HØYDEPUNKTER

DESIGN

DESIGN

Premium og meningsfullt design, med en lavere, bredere fremtoning.
ALLSIDIGHET

ALLSIDIGHET

Discovery tar allsidighet til nye høyder.
KOMPETANSE

KOMPETANSE

Discovery er idiell for eventyr med hele familien.
TEKNIKK I BILEN

TEKNIKK I BILEN

Pivi Pro er vår mest avanserte infotainmensystem noensinne

DESIGN

Klikk for å interagere

SE EKSTERIØRET

Oppdateringene gir Discovery et lavere og bredere designuttrykk. Fra nye hovedlys og baklys, til en raffinert frontgrill og nye støtfangere. Den nye bakenden og de nye 20–22” felgene, fremhever bilens moderne utseende.
BYGG DIN EGEN
MATRIX LED HOVEDLYS

MATRIX LED HOVEDLYS

Nye, skulpturerte lys med særpreget signaturgrafikk og Matrix LED hovedlysteknologi optimaliserer sikten.
BYGG DIN EGEN
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Et umiskjennelig og selvsikkert designuttrykk. En rekke subtile og sofistikerte forbedringer gjør Land Rover Discovery enda mer eksklusiv.
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic kombinerer sportslige egenskaper og allsidighet. Og leveres med unike støtfangere, felger og baklys.
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition kombinerer enestående design med praktiske løsninger, noe som resulterer i vår mest førsteklasses Discovery til nå. 22 ”Diamond Turned-hjul og eksklusive Black Land Rover-bremsekalipere gjør at bilen blir mer attraktiv, sammen med en Bright Atlas-grill og -Discovery skrift.

ALLSIDIGHET

7 SETER

7 SETER

258 liter


Tredje seterad gir god plass til syv voksne. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Flytende volum ovenfor tilsvarer tørr kapasitet på 172 liter.

Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med VDA-godkjente massive blokker (200 x 50 x 100 mm), og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.

SYV SETER I FULL STØRRELSE

SYV SETER I FULL STØRRELSE

Hvis du planlegger kjøreturer med opptil syv personer, enten det er venner eller barn, leverer vår 7-seter Land Rover Discovery den perfekte hverdagsløsningen. Og med den anerkjente setekonfigurasjonen med komfortable og oppvarmede seter på alle seterader, kan alle nyte utsikten.
PRAKTISK

PRAKTISK

Fra dørlommer til skjulte oppbevaringsrom – du har plass til det meste i Land Rover Discovery. Praktiske funksjoner som USB-C-ladepunkter og muligheten til å konfigurere andre og tredje seterad med et tastetrykk, gir enestående fleksibilitet.
BRUKERVENNLIGHET

BRUKERVENNLIGHET

Land Rover Discovery tilbyr en rekke funksjoner som gjør livet litt enklere. Åpne og lukk bakluken, selv når du har hendene fulle, med elektrisk drevet bakluke. Og sett deg på den elektrisk drevne innvendige bakluken, som kan brukes under arrangementer eller for å skifte gjørmete barnestøvler.
SIKKERHET

SIKKERHET

Land Rover Discovery har 5 stjerner i Euro NCAP-testen. Opptil fem ISOFIX-punkter, en rekke førerassistansefunksjoner som gjør kjøring og parkering enklere, og opptil åtte kollisjonsputer for fører og passasjer, bidrar til å holde familien trygg.

EGENSKAPER

MILDE HYBRIDMOTORER

MILDE HYBRIDMOTORER

Renere. Økt effektivitet. Milde hybridmotorer bruker et batteri for å lagre og omdisponere energi som vanligvis går tapt under nedbremsing. Kun tilgjengelig med motorene D250, D300 og P360.

INNEBYGD TEKNOLOGI

PIVI PRO

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

- 10" berøringsskjerm
- DAB-radio
- Nyutviklet grensesnitt
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote 3

Du får også følgende eksklusive funksjoner:

- Rask oppstart
- Kunstig intelligens
- Helt ny intelligent navigasjon4
- 2D- og 3D-kart med automatiske oppdateringer
- Trafikkinformasjon i sanntid
PIVI PRO
MERIDIAN™ SUROUND SOUND SYSTEM
PROGRAMVAREOPPDATERINGER

PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Bilen din holder seg oppdatert gjennom ekstern programvareoppdateringer 7. Kjøretøyets infotainment, telematikk og forskjellige kontrollmoduler kan alle oppdateres eksternt for å sikre optimal ytelse. Det betyr at bilen din bare blir bedre for hver oppdatering
TRÅDLØS LADING

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
IONSIERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER

IONSIERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER

Nanoe™ -ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.
BYGG DIN EGEN

BYGG DIN EGEN

Bruk konfiguratoren til å skape din perfekte Land Rover Discovery.
bygg din egen
LAND ROVER TILBEHØR

LAND ROVER TILBEHØR

Personliggjør din Land Rover Discovery med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig for å gjøre bilen enda mer elegant, tøffere og mer praktisk.
FINN TILBEHØR

VELG DIN LAND ROVER DISCOVERY

Din perfekte Discovery venter på deg.

LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY


LAND ROVER DISCOVERY S

LAND ROVER DISCOVERY S


LAND ROVER DISCOVERY SE

LAND ROVER DISCOVERY SE


LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S

1.363.900 NOK
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

1.411.900 NOK
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

1.493.900 NOK
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

1.604.900 NOK

Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2-utslipp og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene.
WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.


1 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

2 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

3 Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

4 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

5 Krever soldempende glass på enkelte markeder.

6 Oppdateringer krever datatilkobling.

7 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

8 Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden.


For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.landrover.com/pivi-pro-terms.

Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres ved alle lokasjoner. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.
Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.
Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd.
Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.
Nanoe™ er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.